هیات مدیره ده ساله
آقای نامداری
🟣همیشه حرفی بزنید که بتوانید آن را بنویسید،
🔴چیزی را بنویسید که بتوانیدآن را امضا کنید
🔵و چیزی را امضا کنید که بتوانید پایش بایستید
🟡آیا به تعهدات تان در قبال قرارداد فیمابین که یک قرارداد مشارکت در ساخت بود، عمل کردید؟!
سالی همراه با آرامش برای اعضا پروژه حکیم آرزومندم
سال 1400 سالی باشد بر پایان بدعهدی هایشان و شروعی باشد برای ساکن شدن اعضا در خانه های خویش
لطفا به آدرس وبسایت زیر مراجعه وثبت نام کرده و مشخصات خویش را وارد کنید تا در گروه های مربوط به بلوک خود عضو شوید. و در تصمیمات آینده در مورد پروژه حکیم و آپارتمان خود مشارکت کنید.
👇👇👇
https://hakimproject.ir

قرارداد مشارکت در ساخت ، ماهیت حقوقی ، مواد قانونی و تعهدات سازنده ساختمان
قرارداد مشارکت در ساخت یا نمونه قرارداد مشارکت در سرمایه گذاری ساخت یکی از انواع مهم قرارداد مشارکت مدنی است.
مشارکت در ساخت یعنی چی
نمونه قرارداد مشارکت ساختمان یک نوع قرارداد شراکت است که بین یک یا چند سازنده و یک یا چند مالک تنظیم میشود و براساس آن، در مورد ساخت ساختمان مسکونی یا ساخت مجتمع تجاری یا ساخت مغازه و یا ساخت کارخانه توافق میشود. آورده یکی از طرفین زمین یا خانههای قدیمی یا ساختمان فرسوده است و سرمایه طرف دیگر قرارداد، سرمایه نقدی است که در زمان ساخت هزینه میشود. در پایان مدت قرارداد نیز، هریک از طرفین قرارداد مشارکت ساخت با توجه به قدر السهم قراردادی خود، مالک بخشی از ساختمان میشوند. بنابراین میتوانیم این قرارداد را یکی از انواع قرارداد سرمایه گذاری معرفی می کنیم.
بر اساس ماده 10 قانون مدنی اگر قراردادی از قواعد شرعی و قانونی تبعیت کند، صحیح و لازم الاجرا است و طرفهای قرارداد موظف به رعایت تعهدات قراردادی خود در نمونه قرارداد مشارکت ساختمان خواهند بود.
https://rokla.ir/blog/sample-construction-contract/
پرداخت مبلغ اضافهتر از قرارداد یک تخیل و توهم است.
در حال حاضر بحث بر سر پرداخت مابهالتفاوت هزینه سرمایش و گرمایش است که در قرارداد هم پیش بینی و به امضا طرفین رسیده است.
که در رابطه با مبلغ ادعایی و چگونگی پرداخت آن اختلاف نظر وجود دارد که این موضوع می تواند مورد بحث و مذاکره باشد.
در رابطه با پرداخت اضافهتر از قرارداد فقط زمانی پیمانکار می تواند مطالبه بیشتر کند که طبق قانون می بایست مبلغ پرداختی حسابرسی شود و چنانچه کارفرما در پرداختی قصور داشته باشد، پیمانکار این حق را دارد که بر اساس جدول نرخ (یونیت کاست) که هر ساله از طرف سازمان برنامه و بودجه اعلام می شود، پیمانکار طی تشریفات قانونی، تعهدات را بر اساس یونیت کاست مطالبه و انجام دهد.
که از قرار اطلاع پیمانکار تا کنون چنین تشریفات قانونی را طی نکرده بنابراین نشان از این واقعیت دارد که مبالغ مندرج در قرارداد به موقع به ایشان پرداخت شده است، فلذا ایشان نمی تواند ادعایی داشته باشند.
پس بنابر این بحث پرداخت اضافهتر به هیچ وجه موضوعیت ندارد.
طبق قاعده البینه علیالمدعی و…. چنانچه تعاونی و یا پیمانکار مدعی هستند ابتدا فرآیند قانونی آنرا طی کنند و مستندات ارائه دهند، تا بعدا درباره اش بحث و تبادلنظر شود.
نمایندگان واقعی افرادی هستند که پس از تشکیل گروههای بلوکی و به روشی که آقای امینی و به صورت قانونی و دمکراتیک انتخاب می شوند.
پس همه اعضا تلاش کنند که این گروهها زودتر تشکیل شوند.
و در بهترین حالت به لیست اسامی اعضا هر بلوک دسترسی پیدا خواهیم کرد.
پروژه در دو سایت شمالی و جنوبی دارای 50 بلوک می باشد.
هر بلوک باید یک نماینده داشته باشد.
باید یک دفتر در داخل پروژه به نمایندگان هر بلوک اختصاص یابد که حداقل هفته ای یک بار جلسه داشته باشند.
و نماینده ها برای پیشبرد کارها با هیات مدیره و آقای نامداری همکاری کنند.
سلام پیشنهاد خیلی خوبیه اینکه همو بشناسن اهالی بلوکها خیلی مجهولات روروشن میکنه کارزمانگیریه چون خیلی ها هنوز از وجوداین وبسایت خبر ندارن کاشکی کاشکی چندین سال پیش این کارانجام میشد .ازنظر من هرکسی از این ۲۰۵۰نفر مالک دفترچه ها چه دسته اول چه دست ۱۰هم یعنی حتی ۱۰دست هم یه واحد خرید فروش شده باشه مالک ۱۰.حتی مالک حقیقی اون امتیاز وواحد هستش وواقعا این مالکین باید انتخاب کنن کی باشه کی بره وما همه همه باید درتلاش باشیم که حق به حقدار برسه اززحماتتون ممنون